Stadler Eko Pelet

Kotli za centralno ogrevanje na pelete

Toplovodni kotel Stadler Eko Pelet je nastal z združitvijo kotla na polena in švedskega gorilnika. Uporaba domačih energetskih virov, kot so peleti, zmanjšuje stroške ogrevanja in ne obremenjuje okolja. Tovarniško ponujen zalogovnik za pelete ima prostornino 0,6m 3 , ki zagotavlja delovanje kotla približno za 10 dni. Kotel zelo enostavno preuredimo za kurjenje polen.
Kotel Stadler  Eko Pelet Kompakt ima zalogovnik za pelete iznad kotla, na mestu, kjer se sicer montira grelnik sanitarne vode. Montaža je primerna povsod tam, kjer je malo prostora, izdeluje pa se v levi in desni izvedbi, da se lahko najbolj primerno umesti v prostor. Tudi ta kotel se zelo enostavno preuredi za kurjenje polen.
Lastnosti:

  • lastna regulacija gorilnika, ki skrbi za avtomatsko delovanje
  • naprava za vžig pelet in nadzor plamena
  • možnost kurjave na polena
Tehnične lastnosti kotlov Stadler Eko Pelet
Tehnične lastnosti kotlov Eko Pelet Kompakt

Potrebujete tudi nekoga, da vam kotel zmontira? Mi vam lahko ponudimo tudi to. V naši ekipi imamo inštalaterje z dolgoletnimi izkušnjami, ki se resnično spoznajo na svoje delo.

V kolikor se odločite še za našo montažo je cena kotla še nižja za 10 % saj se namesto 22 % DDV za fizične osebe obračuna 9,5 % DDV. 

Zahtevajte našo ponudbo!