Toplotne črpalke MITSUBISHI HYDROBOX notranje enote

Kompaktna notranja enota Ecodan

Kompaktna enota ECODAN je zasnovana za enostavno montažo na steno. Opremljena je z vsemi komponentami za učinkovito distribucijo toplote, tako da dopolnjuje sedoben sistem toplotne črpalke zrak/voda za najrazličnejše namene. V enoto je integrirana obtočna črpalka z visokim izkoristkom in električni grelec, ki služi kot pomoč ogrevanju v izrednih razmerah oziroma se uporablja za namen preprečevanja nastajanja legionele.

Samo upravljanje s sistemom Ecodan se je izkazalo za zelo prijazno do uporabnika, pri čemer je ključnega pomena regulacija v hidravličnem modelu deluje intuitivno. Regulacija toplotne črpalke omogoča uravnavanje temperature dveh ogrevalnih krogov in sodelovanje v dvojnem načinu - npr. s plinskim kotlom.

Bivalentni sistem za ogrevanje in pripravo sanitarne vode je primeren tako za uporabo pri sanacijah objektov kot tudi pri novogradnjah. Pri izvajanju sanacije objektov se za bivalentno obratovanje v obstoječi zalogovnik sanitarne vode dogradi tipalo, ki enoti pošilja informacije o trenutni temperaturi vode. S posebno izvedenko notranje enote ERS' je omogočena priprava poleg ogrevalne tudi hladilna voda za hlajenje prostorov s pomočjo konvektorjev.
Glede na izbrano moč zunanje enote je uporaba sistemov primerna za eno- ali večdružinske hiše z bivalnimi površinami prostorov od 120 do 450 kvadratnih metrov. Za končno izbiro je v vsakem primeru potrebno napraviti načrt in shemo izvedbe. V povezavi z notranjo kompaktno enoto Ecodan se sistemu doda zalogovnik sanitarne vode, pri čemer je volumen zalogovnika odvisen od zahtev objekta.

Cene v spletni trgovini so cene z 22 % DDV. V kolikor se odločite za našo montažo se obračuna 9,5 % DDV (velja za fizične osebe). Cena zagona znaša 150 EUR plus DDV.
A++
image
Mitsubishi notranja enota HYDROBOX ERSD-VM2C
2.895,06 € 2.373,95 €
Elektro grelec 2 kW
Moč-nazivna: 02 kW
Proizvajalec: Mitsubishi
A++
image
Mitsubishi notranja enota HYDROBOX EHSC-YM9C
3.379,40 € 2.771,11 €
Elektro grelec 9 kW
Moč-nazivna: 06 kW
Moč-nazivna: 03 kW
Proizvajalec: Mitsubishi
A++
image
Mitsubishi notranja enota HYDROBOX ERSC-VM2C
3.257,40 € 2.671,07 €
Elektro grelec 2 kW
Moč-nazivna: 02 kW
Proizvajalec: Mitsubishi
A++
image
Mitsubishi notranja enota HYDROBOX ERSE-YM9EC
4.324,90 € 3.546,42 €
Elektro grelec 9 kW
Moč-nazivna: 09 kW
Proizvajalec: Mitsubishi