AquaForte Fountain Clear

Naravna svežina za vaš vodni element.

AquaForte Fountain Clear je inovativno sredstvo, zasnovano za preprečevanje rasti alg in nastanek vodnega kamna v vašem vodnem elementu. Ta visoko učinkovit izdelek ne ohranja le naravne svežine vaše vode, ampak tudi učinkovito čisti površino, odstranjuje neestetske obloge vodnega kamna ter preprečuje nastanek novih oblog.
 


Ključne značilnosti:
  1. Preprečuje rast alg in nastanek vodnega kamna: AquaForte Fountain Clear deluje preventivno, ohranja jasnost vode ter preprečuje neželene pojave alg in vodnega kamna.
  2. Sveža in čista površina vodnega elementa: Zagotavlja naravno svežino vodnega elementa in očisti njegovo površino, kar prispeva k estetskemu izgledu vodnega okolja.
  3. Učinkovitost v kombinaciji z dezinfekcijskimi sredstvi: Popolnoma funkcionalen tudi v kombinaciji z dezinfekcijskimi sredstvi, kar omogoča optimalno vzdrževanje čistosti vode.
  4. Primerno za vse vodne elemente: Primeren je za vodne elemente tako notranje kot zunanje, ki ne vsebujejo vodnih organizmov, kar povečuje njegovo vsestranskost.
  5. Preprečuje rast sluzastega biološkega filma: Učinkovito preprečuje rast sluzastega biološkega filma, ki lahko vpliva na kakovost vode in videz vodnega elementa.
  6. Dolgotrajno delovanje: AquaForte Fountain Clear zagotavlja dolgotrajno delovanje, kar pomeni, da boste lahko uživali v čisti, sveži vodi brez skrbi za neželene obloge.
  7. Doziranje: 1 liter sredstva zadostuje za 10.000 litrov vode.
Investirajte v AquaForte Fountain Clear in doživite trajno čistost ter svežino v vašem vodnem elementu. Prepustite se brezskrbnemu uživanju v čistem in privlačnem vodnem okolju.
image
AquaForte Fountain clear 1 liter
Koda: SC743
18,30 € 16,47 €
Dobava: 2 - 3 tedne