Naš cilj so zadovoljne stranke, zato vsako mnenje štejemo. Naročeno blago se trudimo dobaviti do strank v najkrajšem možnem času, pri montažah pa želimo ugoditi vsem zahtevam strank ter izvesti montažo strokovno in kvalitetno.
Referenco najdete na naši FACEBOOK strani, kjer imamo objavljene slike projektov.
Mnenja naših strank, s katerimi smo že sodelovali in so nam zaupali:


Simon, Ljubno ob Savinji, 2024
''Z vami sem zelo zadovoljen. Hiter odziv, dobra ponudba, hitro poslano.''

Klemen, Radovljica, 2023
"Hvala, smo zadovoljni!!!"

Mujić, Beltinci, 2023
"Zelo zadovoljen! HITRO IN UČINKOVITO"

Aleš, Mozirje, 2023
"Z Vašo storitvijo smo bili zelo zadovoljni in Vaše storitve priporočamo tudi drugim zainteresiranim. Hvala vam in želim Vam še obilo poslovnih uspehov!"

Jernej, Tolmin, 2023
"
Pregledna spletna stran, enostavno naročanje, takojšen odziv in dobava ter prijazna (po)prodajna podpora. Hvala."
Helena, Ljubljana, 2023
"Vaša ekipa obeh sodelavcev je bila super. Izvedba je bila top in strokovna."

Matjaž, Bled, april 2017:
''S storitvijo sem zadovoljen, zaenkrat vse klape. Taka dva delavca kot sta vaša, si lahko samo želiš, da jih imaš v firmi.''
Andrej, Savudrija, marec 2017:

''Zahvaljujem se za montažo toplotne črpalke. Vaš monterja sta kakovostno opravila svoje delo, zato jih zelo pohvalim.''
Pavel, Žirovnica, december 2016:

"Jaz sem bil zelo zadovoljen z delom in s komunikacijami z vami in z vašo ekipo. Vaši sodelavci so bili profesionalni, zelo delavni, zanesljivi. , zelo čist, delavni prostor vedno dobro organiziran in počiščen. Vse izvedeno zelo kvalitetno in po planu. Nameravam sodelovati z vami še naprej in vas bom priporočal tudi drugim, če bo priložnost. "
Štefan in Ana, Škofja Loka, december 2016:
"Glede montaže dimnika vam sporočam, da sva bila z montažo zelo zadovoljna, hitro in kakovostno sta vaša prijazna monterja zmontirala in vse uredbe brez večjega onesnaženja ali prahu. Z veseljem priporočam vaše podjetje vsakemu, ki bo imel potrebe po vaših posebnih oz. uslugah. Samo ena beseda vam ustreza: ODLIČNO!"
 Savin, Ljubljana, december 2016:
"Hvala, zelo zadovoljni z montažo in tudi z bojlerjem."
spletni nakup,2016:
"Prvič sem nakupovala tako, priznam, da z veliko mero strahu- šlo je za kar velik znesek, toda moja izkušnja je presegla vsa pričakovanja hitro kakovostno in zelo prijazno s strani ponudnika. Z njimi bi še poslovala. Edino kar nisem izkoristila, da bi se pogajala o zmanjšanju količine. Toda vseeno je bila odlična izkušnja!"
Jože, Kropa, avgust 2016:
" Kar se tiče montaže toplotne črpalke sem zelo zadovoljen, prav tako, da je prišlo do okvara z vašo odzivnostjo. Glede na dobave rezervnih delov se je malo zataknilo, pa ne iz vaše strani ampak od dobavitelja. Trajalo je malo dolgo da so vam dostavili novo. Sedaj je pa vse v redu. Sedaj,ko je temperatura padla sanitarno vodo grejem s centralno kurjavo, ki je še cenejša. Obenem ko ogrevam hišo še pogrejem vodo. Tako, da sem zadovoljen."
spletni nakup,2016:
"Pri nakupu mi je najbolj všeč hitra odzivnost in dobro tehnično znanje vaše ekipe (svetovanje). 
spletni nakup,2016:
"Zelo zadovoljen s storitvami. Priporočam."
spletni nakup,2016:
"Dobra izbira in možnost nakupa manjših količin materiala!"
spletni nakup,2016:
"Vse skupaj je trajalo varno 14 dni. Skoraj bi zamudil kurilno sezono."
spletni nakup,2016:
"Sem zelo zadovoljen z dostavo in artiklom."
spletni nakup,2016:
"Priporočam." 
Slavko, Kropa, julij 2016:
"S klimom v našem podjetju smo zelo zadovoljni saj smo tako veliko boljši delovni pogoji kot smo jih imeli do sedaj.

"S storitvijo smo bili sicer zelo zadovoljni, v tem tednu je kolektor prestal nekajminutni res močan veter. Sicer pa se vam in vašim sodelavcem zahvaljujem za sodelovanje."

Peter, Ljubljana, maj 2016:
Zadovoljni smo z izvedbo našega ogrevalnega sistema in z napeljavo. Montaža je bila strokovna in kvalitetna. Upam, da bo še naprej delovalo vse brez problemov." 
Ranko in Vaska, Javorniški Rovt:
"Lansko leto, 15.1.2014 je Vaša firma dobavila in inštalirala kotel na trda goriva WVTherm EKO 25. Z dostavo, če prav smo dosti oddaljeni od glavne ceste, in imamo več kot 5 km gozdne ceste , smo bili zelo zadovoljni. Spoštovali so se dogovorjeni roki.
Montaža je bila izvedena v roku, profesionalno. Zagon je bil takoj po tem narejen in je vse normalno funkcioniralo vse do danes.
Kurimo bukova drva in nekaj ostalega mešanog- posledica žleda in je izgorevanje v kotlu zelo dobro. Redno čistimo in je ogrevanje in sanitarna voda zelo v redu in v okvirih programiranega.
Firma Lontech, g. Jure je naredil še povezavo tega kotla z plinskim kotlom Junkers Bosch in je zelo praktično za toplo vodo v letnem času. Obenem nam je naredil ventil za dovajanje tople vode za pralni in pomivalni stroj, da se varujejo grelci in se varčuje z elektroenergijo.
Vse v vsemu smo zelo zadovoljni in ko nam bodo finance omogočale bomo zaprosili firmo Lontech za dobavo in inštalacijo hranilnika tople vode."

Matej, Bled:
"Lani v mesecu marcu sem obiskal sejem »Dom« z namenom, da pridobim informacije glede različnih načinov ogrevanja stanovanjske hiše; namreč do sedaj sem imel ogrevanje na kurilno olje, katerega sem porabil v 10 letnem obdobju v povprečju 2700 l/leto.
Ker pa so mi v preteklem letu napeljali do hiše plin, sem se nagibal, da bi se preusmeril na ogrevanje na plin, v letnem obdobju, bi pa montiral na streho 2 sončna kolektorja za sanitarno vodo. Mnogi so mi zatem svetovali, da je namesto kolektorjev bolje uparabiti toplotno črpalko za sanitarno vodo, kar bi pomenilo tudi cenejšo varianto. Zato sem se začel bolj poglobljeno zanimati za toplotne črpalke in to ne samo za črpalke za sanitarno vodo, pač pa tudi črpalke za radiatorsko ogrevanje.
Nabral sem si vse mogoč prospektni material in cenike, jih dobro doma preštudiral in prišel do zaključka da pridobim ponudbe od švedske Thermie, Coolwexa in domače Termotehnike iz Braslovč. Po prejetih ponudbah sem se pozanimal tudi pri ljudeh, ki so te naprave že uporabljali in prišel do zaključka, da se odločim za toplotno črpalko zrak/voda od Termotehnike. Podrobnih razlogov, zakaj sem se tako odločil tukaj ne mislim razlagati, ker bi bilo preobširno, pa tudi »vsak malar ima svoje oči«.
Zatem sem šel osebno v Braslovče, kjer sem dobil na samem mestu še mnoge druge informacije, ki so me zanimale, kot tudi katere izvajalce mi priporočajo. Med različnimi izvajalci sem se zatem odločil za firmo Lontech, ki mi je po temeljitem razgovoru na hiši glede samega poteka in montaže pripravila dokončno ponudbo s pogodbo za dobavo in montažo, kot tudi vlogo za pridobitev nepovratnih sredstev EKO sklada.
Naj omenim, da mi je ta firma po dogovoru tudi demontirala in prenesla na dvorišče obstoječo »kotlovnico« 300l bojler in kombinirano peč na olje/drva Tam Stadler, kar ni bilo preveč enostavno niti lahko.
Za vse to (demontažo, kot seveda montažo, ki je bila izvršena izredno hitro, korektno in v dogovorjenih rokih), se ponovno zahvaljujem firmi Lontech, predvsem pa njegovemu direktorju g.Juretu, ki sva vse skozi sodelovala pošteno in prijateljsko, zato ga brez dvoma in slabe vesti lahko priporočim njegovim bodočim strankam."
 


Boris, Nova Gorica:
"Montaža klimatske naprave je bila izvedena odlično in tudi vse ostalo je bilo izvedeno na visoki profesionalni ravni.
Glede na vse, nebi imel nobenega zadržka nekomu svetovati vaš izbor."


Tjaša, Bled:
"Z montažo klime sva bila zelo zadovoljna, saj so sporočili, kdaj prideta in sta vse montirala hitro in učinkovito. Všeč mi je bilo, da ni bilo nobenega kompliciranja ter da sta odgovorila na vsa (morda tudi trapasta) vprašanja glede uporabe klime."


Jernej, Ribnica:
"Zelo sem zadovoljen s podjetjem Lontech. Verjetno sem edini, za katerega so pripravili toliko različnih predračunov, da smo se uskladili. Pripravljeni so bili tudi svetovati in na koncu korektno opravili svoje delo. Subvencija je bila zato uspešno pridobljena." 


Uroš, Ševlje:
"S podjetjem Lontech d.o.o. smo dobro sodelovali skozi projekt montaže strojnih inštalacij (kamin na pelete-priklop na talno gretje, dimnik, toplotna črpalka za sanitarno vodo, vodovod in kanalizacija) ter obnove kopalnice. Po enem letu uporabe sem z izvedbo zadovoljen.. Prednost podjetja Lontech d.o.o. je vtem, da se skozi fazo montaže dogovarjate samo z enim mojstrom, ki vam strokovno svetuje, montažo pa izvede korektno. Ker dober glas seže v deveto vas, je podjetje sodelovalo tudi z mojimi starši in sodelavci."


Niko, Moravče:
Ko je bilo potrebno za ogrevanje sanitarne vode zamenjati 200l bojler,sem se za to dogovoril z firmo LONTECH.Vstavili so mi 300l toplotno črpalko za isto ceno kot bi mi prišel 200 l bojler z montažo.Tudi električni priklop so napravili za sončne celice in povezali inštalacijo na toplotno črpalko.Zelo sem zadovoljen z opravljenim delom in priporočam firmo LONTECH. So poceni in držijo besedo. Ne bo vam žal njihove kvalitetne izvedbe del.Jaz sem zelo zadovoljen.

Aleš, Zabreznica:
"Z vsemi opravljenimi deli in naknadnim reševanjem problemov sem zelo zadovoljen, saj mi Jure kot električar in vodoinštalater v eni osebi zna drugače predstaviti stvar."


Helena in Srečo, Rateče:
"Rada bi povedala, da je vse zelo zadovoljna z vašim svetovanjem, izdelavo, montažo. Znate svetovati in imate zelo lep odnos, do nas potrošnikov. Hvala še enkrat"

Sergej, Trenta:
"Najlepše se vam zahvaljujem za vse, kar ste mi svetovali, zmontirali in pognali v zagon. Kot smo se dogovorili po telefonu, je bilo tudi zmontirano. Prav tako sem zadovoljen tudi z vašo spletno trgovino, saj sem vse dobil kar sem naročil. Tako, da zagotovo bomo še naprej sodelovali. Želimo vam veliko uspehov in še več zadovljnih strank!"

Matjaž, Idrija:
''Storitev je bila profesionalno urejena, imate dobro ekipo in z veseljem vas bom priporočila naprej.''