AquaForte Oxypond

Odkrijte AquaForte OxyPond, učinkovit izdelek za nego ribnikov, ki vam pomaga rešiti težave z nizko vsebnostjo kisika.

Lastniki ribnikov se skozi leto pogosto soočajo s težavami v svojem ribniku. Pogosto je za to odgovorno okolje z nizko vsebnostjo kisika. AquaForte OxyPond je izdelek za nego ribnikov, ki ob nanosu sprošča aktivni kisik in ima hitro delovanje. Kmalu po uporabi se aktivni kisik razcepi na vodo in kisik, kar poveča koncentracijo kisika v ribniku. Tako spodbuja učinkovito razgradnjo odpadnih snovi, mulja in drugih odmrlih rastlinskih ostankov. AquaForte OxyPond težave reši enostavno in hitro. Že en dan po uporabi se okolje ribnika občutno izboljša. Bakterije v filtru delujejo veliko hitreje in zagotavljajo boljše vrednosti vode. Ribnik postane resnično spet lep.

AquaForte OxyPond je idealno dopolnilo našemu AquaForte BioStabil.

Uporaba: Uporabljajte samo, če pH ni višji od 8,5 in če sta vrednosti KH in GH vsaj 6°dH ali več. Najbolje deluje, če ga uporabite zjutraj, ko dodate približno 30-50 g OxyPonda na 1.000 litrov vode v ribniku. Po uporabi je treba odstraniti odmrle rastlinske ostanke in odpadke. Če je potrebno, se lahko uporaba ponovi po treh dneh in se izvede večkrat v sezoni. 1 KG OxyPonda zadostuje za do 30.000 litrov vode v ribniku.
 

R22 Škodljivo ob zaužitju - R41 Nevarnost resnih poškodb oči - S2 Hraniti izven dosega otrok - S26 V primeru stika z očmi takoj izperite z obilo vode in poiščite zdravniško pomoč - S37/39 Nositi primerno zaščito za roke in oči - S46 Če zaužijete, takoj poiščite zdravniško pomoč in pokažite embalažo ali etiketo.

Vsebuje: Natrijev perkarbonat (195 g/KG). Pred uporabo vedno preberite etiketo in informacije o izdelku.
image
AquaForte Oxypond vedro 1kg
Koda: SC800
21,96 €
Dobava: 2 - 3 tedne
image
AquaForte Oxypond vedro 2,5kg
Koda: SC802
39,65 €
Dobava: 2 - 3 tedne
image
AquaForte Oxypond vedro 5kg
Koda: SC804
73,20 €
Dobava: 2 - 3 tedne