Aquaforte plavajoči skimer

Nova različica za čistejši ribnik.

AquaForte plavajoči skimmer 200mm

AquaForte prinaša izpopolnjeno različico svojega priljubljenega plavajočega skimerja, namenjenega ohranjanju čistega okolja vašega ribnika. 

 1. Nova različica skimerja: AquaForte predstavlja posodobljeno in izboljšano različico svojega plavajočega skimerja za še boljše rezultate pri čiščenju ribnika.
 2. Optimalna velikost: Plavajoči skimer ima premer 190 mm, kar omogoča učinkovito odstranjevanje površinske umazanije in odpadkov.
 3. Povezava z predfiltrom: S priključkom za cev 110 mm omogoča enostavno povezavo s pred-filtrom, kot je UltraSieve, za dodatno filtracijo in čiščenje.
 4. Priložena košara: Vključena je košara, ki omogoča zbiranje večje količine odpadkov. Uporablja se neposredno ali s predfiltrom.
 5. Učinkovito čiščenje površine: Zasnovan za učinkovito odstranjevanje plavajočih delcev, listja in drugih nečistoč s površine ribnika.

AquaForte plavajoči skimmer 300mm

Plavajoči odstranjevalec nečistoč AquaForte s premerom 300 mm je XL različica modela SB278 in je opremljen s košaro iz nerjavečega jekla. Osnova in plavajoči deli so izdelani iz ABS materiala. Lahko se uporablja brez košare, če je neposredno povezan s predfiltrom, npr. z UltraSieve.

Prednosti:
 1. XL različica s premerom 300 mm
 2. Košara iz nerjavečega jekla za učinkovito odstranjevanje nečistoč
 3. Trpežna konstrukcija iz ABS materiala
 4. Možnost neposredne povezave s predfiltrom, kot je UltraSieve
 5. Enostavna namestitev in uporaba
 6. Povečuje učinkovitost čiščenja ribnika
 7. Kakovostna izdelava za dolgo življenjsko dobo
Oplemenitite svoj ribnik z AquaForte plavajočim odstranjevalcem nečistoč XL različice in zagotovite čisto in zdravo okolje za vaše ribe.

 
image
AquaForte plavajoči skimer 190 x 110 mm
Koda: SB278
71,98 € 64,78 €
Dobava: 2 - 3 tedne
image
AquaForte plavajoči skimer 280 x 110 mm
Koda: SB279
96,38 € 86,74 €
Dobava: 2 - 3 tedne