AquaForte Predfilter s kompletom za priklop

Vaš osnovni obrambni mehanizem pred nečistočami v ribniku!

Ohranite vodo v ribniku čisto in vaše črpalke ter filtre v odličnem stanju s pomočjo AquaForte predfiltra. Oblikovan je za izjemno zmogljivost, saj zagotavlja, da se večje nečistoče, kot so listi, majhne veje in večji delci alg, zberejo, preden dosežejo in morebiti zamašijo črpalko ali filter.


 

Ključne značilnosti:
  1. Dodatna zaščita črpalke: Varujte življenjsko dobo črpalke v ribniku z dodatnim zaščitnim slojem pred večjimi delci, ki bi lahko poškodovali rotor črpalke.
  2. Prozorno ohišje: Prozorno ohišje predfiltra omogoča enostavno spremljanje, kar olajša določanje trenutka za vzdrževanje in čiščenje.
  3. Največji tlak 2 bara: Ojačano za največji tlak 2 bara, kar zagotavlja vzdržljivost in učinkovito delovanje v različnih postavitvah ribnika.
  4. Vključen priključni komplet: Predfilter je opremljen s kompletnim kompletom priključnih elementov, vključno z lepilnimi spojkami za cevi (63 mm in 50 mm), 1½-palčnim ženskim navojem in cevnimi nastavki (25 mm/32 mm/40 mm).
  5. Enostavna namestitev: Uživajte v brezskrbni namestitvi s predfiltrom AquaForte, zasnovanim za enostavno namestitev in brezhibno integracijo v obstoječi sistem ribnika.
Prednosti:
  • Dodatna zaščita črpalke
  • Prozorna ohišja za preprosto vzdrževanje
  • Enostavna in varna namestitev
  • Podaljšana življenjska doba črpalke v ribniku
  • Preprečevanje delcev, ki bi lahko poškodovali rotor črpalke
Zagotovite dolgotrajnost in učinkovitost vaše opreme za ribnik s pomočjo AquaForte predfiltra – ultimativne rešitve za učinkovito filtracijo večjih nečistoč v vodi ribnika. Naročite svojega še danes in doživite razliko v jasnosti vode ter učinkovitosti sistema
image
AquaForte Predfilter s kompletom za priklop
Koda: RD430
121,27 € 109,14 €
Maks. pretok 25 m3/h
Dobava: 2 - 3 tedne
Pretok: 20 - 30 m³/h