AstralPool Stabilizator klora v prahu

Poskrbite za dolgotrajno učinkovitost klora v vašem bazenu z AstralPool stabilizatorjem klora v prahu.

Ta visokokakovosten izdelek je zasnovan, da upočasni razgradnjo klora pod vplivom UV sevanja sončne svetlobe, kar zagotavlja stabilno in zanesljivo dezinfekcijo vode. Preprosto doziranje omogoča enostavno uporabo, medtem ko učinkovito ščiti klor pred nepotrebnim razpadanjem.

 

Glavne značilnosti:
  1. Stabilizacija klora: AstralPool Stabilizator klora v prahu je namenjen ohranjanju stabilnosti klora v bazenski vodi, kar povečuje njegovo učinkovitost pri dezinfekciji.
  2. Upočasnjen razpad klora: Zaradi vpliva UV sevanja sončne svetlobe se klor hitreje razgradi. Stabilizator klora zmanjšuje to razgradnjo, podaljšuje življenjsko dobo klora in zmanjšuje potrebo po pogostem dodajanju.
  3. Enostavno doziranje: S preprostim doziranjem, ki znaša 400 gramov na 10m³ volumna vode, je AstralPool Stabilizator klora v prahu enostaven za uporabo, kar vam prihrani čas in trud.
  4. Povečana učinkovitost: S stabilizacijo klora boste dosegli povečano učinkovitost dezinfekcije, kar pomeni čistejšo in bolj varno bazensko vodo.
  5. Zaščita pred UV sevanjem: Stabilizator klora ščiti klorske molekule pred škodljivim vplivom UV sevanja, s čimer ohranja njihovo moč in delovanje.
AstralPool Stabilizator klora v prahu je ključen dodatek za vzdrževanje optimalnih pogojev v bazenu, zagotavlja stabilno koncentracijo klora in tako prispeva k zdravju in varnosti vseh, ki uživajo v osvežujoči vodi vašega bazena. Zanesljivost, enostavnost uporabe in povečana učinkovitost so odlike, ki izstopajo pri tem izdelku.
image
AstralPool Stabilizator klora v prahu 4,5kg
Koda: 72812
79,30 €
Dobava: 2 - 3 tedne