Blue Lagoon Tech Spa 12 W 230V

Blue Lagoon Tech Spa 12 W 230V je zmogljiv sistem UV-C dezinfekcije, posebej zasnovan za spa bazene, kjer je prostor omejen, vendar želite ohraniti visokokakovostno dezinfekcijo. S svojo kompaktno velikostjo in napredno tehnologijo je Tech Spa idealna izbira za vaš spa bazen.


 

Lastnosti:
  • Kompaktna velikost: Zaradi svoje kompaktne zasnove je Tech Spa idealen za vgradnjo v omejenem prostoru filtrirnih sistemov.
  • Posebna UV-C žarnica Philips: Vgrajena UV-C žarnica Philips z elektronskim predstikalnikom je prilagojena za visoke temperature vode do 40°C, s čimer zagotavlja učinkovito dezinfekcijo.
  • Ohišje iz nerjavečega jekla 316L: Trajno in odporno ohišje iz nerjavečega jekla 316L zagotavlja dolgo življenjsko dobo sistema ob visokem pritisku do 2 bara.
  • Priporočen pretok in maksimalen pritisk: Priporočen pretok 3 mg/h in maksimalen pretok 23 mg/h poskrbita za optimalno delovanje sistema v različnih pogojih.
  • Enostavna namestitev: S priloženimi priključki za cevi je namestitev Tech Spa hitra in enostavna, kar omogoča hitro uživanje v kristalno čisti vodi vašega spa bazena.
Blue Lagoon Tech Spa 12 W 230V je zanesljiv partner za ohranjanje čiste in zdrave vode v vašem spa bazenu. Z izjemno učinkovitostjo, trpežnostjo in enostavno namestitvijo je Tech Spa odlična izbira za vašo oazo sprostitve.
image
Blue Lagoon Tech Spa 12 W 230V
Koda: TA208
225,70 € 196,36 €
Dobava: 7-10 dni
Moč: 10 - 20 W