Čistilo za površine AstralPool

Odlična rešitev za učinkovito odstranjevanje umazanije, kovin in vodnega kamna, ki se kopičijo na oblogah in dnu vašega bazena. Ta posebna formula je še posebej primerna za bazene iz poliestra in tiste z oblogo iz folije, s čimer zagotavlja temeljito čiščenje brez poškodb površin.

Lastnosti čistila za površine AstralPool:
  1. Univerzalna formula: Čistilo je zasnovano za odstranjevanje različnih nečistoč, vključno z umazanijo, kovinami in vodnim kamnom, kar zagotavlja celovito čiščenje vašega bazena.
  2. Posebej primerno za občutljive površine: Formulacija je prilagojena, da ne povzroča poškodb oblogam iz poliestra ali folije, kar je ključno za ohranjanje dolgotrajne kakovosti površin.
  3. Učinkovito doziranje: Za optimalne rezultate je priporočljivo dozirati 2 litra čistila na vsakih 10 kubičnih metrov volumna vode v bazenu.
  4. Enostavna uporaba: Čistilo je enostavno uporabiti, kar olajša vzdrževanje in čiščenje vašega bazena.
  5. Kakovostna AstralPool blagovna znamka: Izdelek prihaja iz zanesljive družbe AstralPool, ki je znana po kakovostnih rešitvah za vzdrževanje bazenov.
S čistilom za površine AstralPool boste ohranjali svoj bazen čist, brezhiben in pripravljen za brezskrbno uživanje v osvežujočem plavanju.
image
Čistilo za površine AstralPool, 5 litrov
Koda: 16558
36,60 €
Dobava: 2 - 3 tedne
image
Čistilo za površine AstralPool, 1 liter
Koda: 76166
10,37 €
Dobava: 2 - 3 tedne