AstralPool Phosfree

Inovativno sredstvo, ki učinkovito odstranjuje fosfate iz bazenske vode.

AstralPool Phosfree preprečuje prisotnost fosfatov in s tem zmanjšuje možnost rasti alg. Z njegovo uporabo boste dosegli kristalno čisto vodo, obenem pa izboljšali delovanje naprav za elektrolizo soli. Phosfree je popolnoma združljiv z vsemi drugimi razkužili, kar omogoča celovito nego vašega bazena.


 

Lastnosti:
  1. Učinkovito odstranjevanje fosfatov: Phosfree zagotavlja zanesljivo odstranjevanje fosfatov iz bazenske vode, kar preprečuje njihovo prisotnost in s tem zmanjšuje možnost nastanka alg.
  2. Izboljša delovanje naprav za elektrolizo soli: Uporaba Phosfree-a pripomore k boljšemu delovanju naprav za elektrolizo soli, kar omogoča učinkovitejše vzdrževanje pravilne ravni soli v bazenu.
  3. Združljiv z vsemi razkužili: Phosfree je popolnoma združljiv z vsemi drugimi bazenskimi razkužili, kar vam omogoča prilagodljivo in celovito nego vašega bazena.
  4. Enostavno doziranje: Za doseganje optimalnih rezultatov zadostuje majhna količina Phosfree-a. Doziranje je enostavno, le 60 ml na 50 m³ volumna vode.
S Phosfree-om boste uživali v čistem, jasnem in zdravem bazenskem okolju, hkrati pa boste podaljšali življenjsko dobo vaše opreme za bazensko vzdrževanje.

Doziranje: 60 ml na 50 m³ volumna vode.
image
AstralPool Phosfree tekočina 1 liter
Koda: 65957
36,60 €
Dobava: 2 - 3 tedne
image
AstralPool Phosfree tekočina, 3 litri
Koda: 76165
79,30 €
Dobava: 2 - 3 tedne