AstralPool Tekoči flokulant

Ohranite vaš bazen v brezhibnem stanju z AstralPool Tekočim flokulantom, ki poskrbi za kristalno čisto vodo in odstranjuje majhne delce, ki povzročajo motnost.

Zasnovan z učinkovitostjo in enostavnostjo uporabe v mislih, ta tekoči flokulant zagotavlja, da bo vaš bazen vedno pripravljen na osvežujoče užitke.
 

Glavne značilnosti:
  1. Kristalno čista voda: AstralPool Tekoči flokulant je zasnovan za odstranjevanje majhnih delcev iz bazenske vode, ki povzročajo motnost, kar vodi do kristalno čiste in bistra vode.
  2. Enostavno doziranje: S preprostim doziranjem, ki znaša 100 ml na 10 m³ volumna vode, je tekoči flokulant enostaven za uporabo, kar zagotavlja brezhibno doziranje brez nepotrebnega zapletanja.
  3. Hitro delovanje: Tekoči flokulant hitro deluje in se zlahka združuje z delci v vodi, kar omogoča učinkovito odstranjevanje in izboljšanje prosojnosti vode.
  4. Zmanjšanje motnosti: S sposobnostjo odstranjevanja mikroskopskih delcev bo flokulant zmanjšal motnost vode, kar prispeva k jasnosti in privlačnosti vašega bazena.
  5. Ohranjanje optimalnih pogojev: Z redno uporabo AstralPool Tekočega flokulanta boste ohranjali optimalne pogoje v bazenu, kar bo pripomoglo k izboljšanju celotnega bazenskega doživetja.
AstralPool Tekoči flokulant je zanesljiv pripomoček za vzdrževanje vašega bazena, ki vam omogoča uživanje v čisti, bister in privlačen vodi. Sposobnost hitrega delovanja, enostavnega doziranja in izjemne učinkovitosti postavljajo ta izdelek v ospredje med izbirami za nego vode v vašem bazenu.

Doziranje: 100 ml na 10 m³ volumna vode.
image
AstralPool Tekoči flokulant 25 litrov
Koda: 11389
115,90 €
Dobava: 2 - 3 tedne