AquaForte SkimmerSieve

Ta napreden sistem ponuja številne prednosti, ki bodo izboljšale vašo izkušnjo s čiščenjem ribnika.

Odkrijte AquaForte Sieve + SkimmerMouth - inovativno rešitev za učinkovito čiščenje vašega ribnika. 

 

Prednosti uporabe AquaForte SkimmerSieve:
 1. Enostavna namestitev: Ne glede na vrsto ribnika je namestitev AquaForte SkimmerSieve izjemno preprosta. Opremljen je z vsemi potrebnimi funkcijami, ki olajšajo postavitev in prilagoditev glede na specifičnosti vašega ribnika.
 2. Visok pretok vode: S sposobnostjo visokega pretoka vode zagotavlja AquaForte SkimmerSieve učinkovito odstranjevanje nečistoč iz ribnika, ohranjajoč vodo bistro in zdravo.
 3. Prilagodljiva postavitev: SkimmerSieve omogoča postavitev dlje od samega bazena, s čimer se poveča njegova prilagodljivost in učinkovitost v različnih okoliščinah.
 4. Premostitev razdalj: Zmožnost enostavne premoščitve razdalj, daljših od 10 metrov, ponuja dodatno prilagodljivost pri postavitvi SkimmerSieve v okolje ribnika.
 5. Enostavno vzdrževanje: Brezskrbno vzdrževanje je zagotovljeno s konceptom brez košare. Vsi odpadki neposredno preidejo na sito, kar olajša in pospeši čiščenje sistema.
 6. Več skimmerjev: SkimmerSieve omogoča priključitev več skimmerjev, kar je idealno za večje ribnike ali za tiste, ki želijo še večjo učinkovitost.
 7. Učinkovito zbiranje odpadkov: AquaForte SkimmerSieve je zasnovan za učinkovito zbiranje odpadkov, ki bi sicer onesnaževali ribnik. Zanesljivost sistema je ključna za ohranjanje čiste in zdrave vode v vašem ribniku.
Tehnične specifikacije:
 • Vsak komplet vključuje UltraSieve Midi ali Low z dodatnim vhodom premera 160 mm in širokousten skimmer s priključkom premera 160 mm.
 • Fleksibilen priključek premera 160 mm omogoča enostavno povezavo in prilagoditev sistema.
 • Skimmer brez košare omogoča neposreden prehod odpadkov na sito, kar poenostavi vzdrževanje sistema.
 • Poseben priključek premera 160 mm s skimmer ustjem je na voljo posebej za povezavo dveh skimmerjev na en SkimmerSieve.
Z AquaForte Sieve Midi + SkimmerMouth boste dosegli optimalno čistost in preglednost vode v vašem ribniku, kar bo prispevalo k zdravju in sreči vaših rib.
 
image
AquaForte Sieve Low + skimmermouth
Koda: SK362
1.401,78 € 1.261,60 €
Maks pretok: ± 25 m³/h
Dobava: 2 - 3 tedne
Pretok: 20 - 30 m³/h
image
AquaForte Sieve Midi + skimmermouth
Koda: SK360
1.095,56 € 986,00 €
Maks pretok: ± 12 m³/h
Dobava: 2 - 3 tedne
Pretok: 12 - 13 m³/h
image
Prirobnica 160mm s skimmerjem s širokim ustjem
Koda: SK368
146,40 € 131,76 €
Dobava: 2 - 3 tedne