Hanna prenosni testerji

Testerji za merjenje PH vode, klora, fosfatov in ostalih snovi.

Hanna prenosni testerji predstavljajo zanesljivo in enostavno rešitev za natančno merjenje različnih parametrov vode. S svojim naprednim oblikovanjem in funkcionalnostjo bodo zadovoljili potrebe tako profesionalnih uporabnikov kot tudi ljubiteljskih navdušencev nad akvaristiko ali bazeni.

pHep 4 Prenosni tester za merjenje pH vrednosti:

Hanna pHep 4 je zanesljiv tester, opremljen s prevleko, ki odbija umazanijo, in velikim dvovrstičnim zaslonom za jasno odčitavanje rezultatov. Prenosni tester je vodotesen, ima 100% lebdenje in funkcijo samodejnega kalibriranja, kar olajša uporabo. Poleg tega je brez potrebe po raztopinah za umerjanje, kar omogoča hitro in enostavno merjenje pH vrednosti.

ORP merilnik z natančno platinasto elektrodo:

Tester za merjenje oksidacijsko-redukcijskega potenciala (ORP) je opremljen z natančno platinasto elektrodo, ki zagotavlja zanesljive rezultate. Opremljen je tudi s prevleko za odbijanje umazanije, kar povečuje njegovo življenjsko dobo in natančnost meritev.

EC merilnik z ogljikovimi elektrodami:

EC merilnik se ponaša z ogljikovimi elektrodami, ki odbijajo umazanijo, kar zagotavlja natančne meritve električne prevodnosti vode. Z zaščitnim pokrovčkom, baterijami in nastavitvenim izvijačem je pripravljen na uporabo takoj po izvleku iz embalaže.
Hanna prenosni testerji so zasnovani za enostavno uporabo, nudijo visoko natančnost in zanesljivost ter so nepogrešljivo orodje za vsakogar, ki skrbi za kakovost vode v akvarijih, bazenih ali drugih vodnih okoljih.
 


 
image
Hanna prenosni tester pH (pHep5) HI98128
Koda: MB261
244,00 €
Dobava: 2 - 3 tedne
image
Hanna prenosni tester ORP HI98120
Koda: MB263
323,30 €
Dobava: 2 - 3 tedne
image
Hanna prenosni tester TDS HI98312
Koda: MB269
244,00 €
Dobava: 2 - 3 tedne
image
Hanna prenosni tester pH (pHep4) HI98127
Koda: MB266
207,40 €
Dobava: 2 - 3 tedne