Pond Zinger, Pond Log - čistilec vode

Inovativen izdelek za čiščenje ribnikov, posebej zasnovan za dvoriščne ribnike. Izdelan iz varnih in netoksičnih polimerov.

Pond Zinger™ omogoča varno in učinkovito odstranjevanje alg iz vašega ribnika, kar prispeva k ustvarjanju zdravega ekosistema z bistro, jasno in privlačno vodo, kjer lahko vodno življenje uspeva.
Lastnosti in prednosti:

  • Varno odstranjevanje alg: Pond Zinger™ je oblikovan za učinkovito odstranjevanje alg iz ribnikov, s čimer ohranja vodo kristalno čisto in varno za ribe ter rastline.
  • Netoksični materiali: Izdelan iz varnih in netoksičnih polimerov, Pond Zinger™ zagotavlja, da je okolje ribnika varno za vse organizme v vodnem okolju.
  • Postopno sproščanje sestavin: Pritrjen na fontano, mehurčkar, aerator, stopnice slapu ali na koncu sistema za filtriranje, Pond Zinger™ se počasi raztopi in sprosti svoje sestavine, ki pomagajo izboljšati kakovost vode.
  • Veže fosfor in odvečne hranilne snovi: Pond Zinger™ pomaga vezati fosfor in odvečne hranilne snovi, kar vodi k izboljšanju kakovosti vode in zmanjšanju prisotnosti alg.
  • Izboljšana bistrost vode: S stalno uporabo Pond Zinger™ boste opazili izboljšano bistrost vode, zmanjšanje fosfatov, nadzor vonja, zmanjšanje suspendiranih trdnih snovi ter odstranitev obarvanosti kovin.
Pond Zinger™ je preprost in učinkovit način, kako ohraniti vaš ribnik čist, zdrav in privlačen. S tem izdelkom boste dosegli optimalno ravnovesje vodnega okolja, ki bo omogočilo, da vaš dvoriščni ribnik postane očarljiv prostor za uživanje in opazovanje vodnega življenja. Zanesite se na Pond Zinger™ za čist in zdrav ribnik, ki ga boste ponosno pokazali svojim gostom.

Navodila za uporabo

Informacije o odmerjanju: 1 Pond Zinger zadostuje za najmanj 2000 in največ 40000 litrov ribniške vode. Ko se vaš ribnik zbistri, lahko odstranite Pond Zinger. Posušite ga in ga pospravite v plastično vrečko ter v temni prostor do naslednje uporabe. Namenjeno je uporabi v vodi z normalnimi vrednostmi fosforja. V primeru previsokih vrednosti prekomernega gnojila ali fosforja je lahko potreben dodaten odmerek Pond Zingerja.
image
Pond Zinger
Koda: MB560
37,76 € 33,98 €
Dobava: 2 - 3 tedne
image
Pond Log
Koda: MB561
165,92 € 149,33 €
Dobava: 2 - 3 tedne