Predfilter Multi Cyclone

Vrhunski sistem za centrifugalno filtracijo vode, ki omogoča učinkovito odstranjevanje usedlin in nečistoč iz vašega vodnega sistema.

S prozorno posodo za usedline Multi Cyclone lahko enostavno spremljate nabiranje usedlin, kar vam omogoča, da pravočasno ukrepate in ohranite čistost vode.
Enostavno vzdrževanje je ključna prednost tega predfiltra. Čiščenje je hitro in preprosto, saj ga izvedete z odprtjem izpustnega ventila. To zagotavlja nemoteno delovanje filtra brez nepotrebnega napora.

Predfilter Multi Cyclone ni le učinkovit pri odstranjevanju delcev, temveč tudi odličen za podaljšanje življenjske dobe obstoječega filtra. S tem sistemom zmanjšate obremenitev glavnega filtra, kar pripomore k boljšemu delovanju celotnega vodnega sistema.
Enota je dobavljena z obema hitrima priključkoma 2/63mm, kar omogoča enostavno integracijo s črpalko.

Minimalni pretok znaša 3 m³/h, medtem ko je maksimalni pretok vrtoglavih 30 m³/h. Z maksimalnim tlakom 4 bar je ta predfilter zanesljiv in vzdržljiv dodatek k vašemu vodnemu sistemu. Namestitev predfiltra Multi Cyclone je potrebna pred črpalko, kar zagotavlja optimalno delovanje in zaščito celotnega sistema. Z izbiro predfiltra Multi Cyclone izberete kakovost, enostavno vzdrževanje in trajno zaščito vašega vodnega okolja.

Priročnik
image
Predfilter Multi Cyclone
Koda: RD542
657,58 € 591,82 €
Dobava: 2 - 3 tedne
image
Osnova predfiltra Multi Cyclone
Koda: RD543
146,40 € 131,76 €
Dobava: 2 - 3 tedne