Tangit Uni-lock univerzalni tesnilni trak

Univerzalno tesnilo za navojne spoje.

Odkrijte Tangit Uni-lock, univerzalni tesnilni trak, ki predstavlja idealno rešitev za tesnjenje navojnih spojev.

  • Večnavojna najlonska vrvica: Tangit Uni-lock sestoji iz večnavojne najlonske vrvice, impregnirane s silikonsko raztopino, kar zagotavlja zanesljivo tesnjenje tako kovinskih kot plastičnih navojnih spojev.

  • Hitro nanašanje: Ta univerzalni tesnilni trak omogoča takojšnje nanašanje, kar pripomore k hitremu in učinkovitemu tesnjenju. Odporen je na vodo pri 7 barih tlaka in plin pri 16 barih.

  • Širok spekter uporabe: Primeren je za uporabo z vsemi tekočinami (izjema so ogljikovodiki in kisik) v temperaturnem območju od -20°C do 130°C. Prav tako je ustrezen za vse vrste plinov, vključno z zemeljskim plinom, butanom, propanom in stisnjenim zrakom. Uporaben je za vse materiale, kot so PVC-U, PVC-C, PP, PE, jeklo, baker, lite železo, medenina, nerjaveče jeklo in aluminij.

  • Vsestranska uporaba: Tangit Uni-lock se prilagodi vsem premerom do 15,24 cm ter vsem vrstam navojnih spojev, bodisi koničnim ali valjastim. Odporen je proti vibracijam in vremenskim vplivom, nastavljiv do ½ obrata, preprečuje odstopanje ter je enostaven za čiščenje.

Za zanesljivo in vsestransko tesnjenje, izberite Tangit Uni-lock, ki združuje učinkovitost, prilagodljivost in trajnost v enem izdelku.

image
Tangit Uni-lock univerzalni tesnilni trak
Koda: AK146
29,89 €
Dobava: 2 - 3 tedne