Oljni nizkotemperaturni kotel SELTRON HB 34

Visoka energetska učinkovitost in nizka cena

Gre za kotel, ki je primeren za ogrevanje, tako objekotov, ki so potrebni prenove, starejši objekti, kot tudi v primeru novogradenj. Sama konstrukcija je estetsko in praktično dovršena, kar pomeni, da je kotel priročen za uporavo, izpopolnjen in izjemno učinkovit modroplamenski gorilnik pa skrbi za optimalno in čisto zgorevanje kurilnega olja z visokim izkoristkom.


ZMOGLJIVOSTI
Dovršena geometrija kotla in trovlečni princip odvoda dimnih plinov omogočata v kombinaciji z modroplamenskim gorilnikom doseganje visokega izkoristka delovanja: tudi do 97 % - le to pa uvršča kotel med najvarčnejše nizkotemperaturne kotle na trgu. Poleg tega ima kotel tovarniško vgrajeni regulator KXD20, ki združuje funkcionalnost kotlovskega in vremensko vodenega regulatorja ogrevanja.

Kotel skupaj z gorilnikom potrebuje okoli 1/2 m2 talne površine, kar predstavlja odlično rešitev tudi za manjše kotlovnice. Ima tudi usmerjeno dotekanje vode preprečuje nastajanje hladnih območij in kondenziranje kotla in pa lahek dostop do grelnih površin, kar omogoča preprosto vzdrževanje kotla. Kurišče je izdelano iz korozijsko odpornih materialov, kar pomeni, da lahko deluje brez poškodb pri zelo nizkih delovnih temperaturah.

Poleg tega pa boste lahko z vgradnjo dodatnega brezžičnega modula (GWD), osnovne podatke o delovanju kotla, z mobilno aplikacijo CLAUSIUS prejeli kar na vaš pametni telefon.
 

Seltron oljni kotel HB 34
Koda: SELKPLHB27
Za ceno pokličite.
Dobava: Pošlji povpraševanje
Ogrevanje: olje